RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Києві зловили зухвалого злодія, який грабував школи і дитячі сади

Співробітники прокуратури Києва оголосили про підозру зловмисникові, який обікрав 17 шкіл і дитячих садів на території Солом'янського району.

Про це повідомили в прес-службі столичної прокуратури.

"Встановлено, що 13.06.2018 року зловмисник шляхом зламу дверей проник до приміщення школи №310, розташованої по бульвару Вацвела Гавела у Солом'янському районі, звідки викрав ноутбук та мультимедійний проектор. У ході проведення оперативно-розшукових заходів крадія вдалося встановити. За місцем мешкання останнього працівники поліції виявили речі, викрадені з школи №310, а також багато іншого майна, викраденого з приміщень інших шкіл та дитячих садків", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прокуратури, чоловік зізнався, що крім зазначеної школи, протягом року обікрав ще 16 дитячих навчальних закладів, розташованих на території Солом'янського району. Частину викраденого він зберігав за місцем проживання, решту - здав в ломбард.

Зараз зловмисникові повідомили про підозру за ч. 3 ст. 185 КК України (вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло чи інше приміщення) та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", камери спостереження в під'їздах Києва засікли чоловіка, який підозрюється в скоєнні квартирних крадіжок.