RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У центрі Києва сталося дві ДТП з пішоходами: подробиці і фото

У неділю, 2 вересня, ввечері в Києві збили двох пішоходів: постраждали неповнолітня дівчина і молодий чоловік.

Про це повідомляє "Інформатор".

Перша ДТП сталася близько 20:25 за адресою бульвар Лесі Українки, 2. Автомобіль Great Wall з іноземцем за кермом збив чоловіка, який перебігав пішохідний перехід на червоний сигнал світлофора.

Відзначається, що водій до останнього намагався уникнути зіткнення і зупинитися. Очевидці викликали "швидку" і патрульних. Прибулі на місце медики відвезли потерпілого в лікарню, проте він не отримав серйозних травм і через деякий час повернувся на місце події. Поки правоохоронці оформляли ДТП, потерпілий встиг сходити за пивом.

Інша аварія сталася близько 21:15 на вулиці Євгена Коновальця, 33. Mitsubishi Grandis збив дівчину на пішохідному переході.

За попередньою інформацією, Mitsubishi їхав в сторону вулиці Велика Васильківська, а дівчину перебігала дорогу на пішохідному переході, але не переконалася в безпеці. У цей момент вона потрапила під колеса автомобіля. В результаті зіткнення у постраждалої - перелом ноги.

17-річна дівчина родом з Ізмаїла вступила на перший курс Київського національного університету культури і мистецтва, приїхала вчитися до столиці. Медики надали першу допомогу і госпіталізували постраждалу до лікарні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 31 серпня, на Київщині водій Land Rover не впорався з керуванням, в результаті чого машина перекинулася, внаслідок чого загинула 5-річна дівчинка, ще двоє дітей отримали травми.