RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​У Києві п'яний водій збив жінку на тротуарі і полетів в городи: фото з місця НП

9 вересня в Києві в районі Дарниці п'яний водій збив на тротуарі жінку.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

"Фоторепортаж від нашого читача Alexa з місця ранкової жерсті на Дарниці... Київ. П'яний водій на тротуарі розірвав навпіл жінку-пішохода і полетів в будівлю. Сидить і ще не зовсім розуміє, що сталося. Дуже п'яний", - йдеться в повідомленні.

Згідно з попередньою інформацією, п'яний водій Chevrolet (AA1071CM) не впорався з керуванням свого авто та на великій швидкості вилетів на тротуар, де в цей час йшла жінка. Після зіткнення з нею, авто пробило паркан Садового Центру, пронеслося по його території і перекинулося на бік.

Жінка загинула ще до приїзду медиків. Очевидці аварії хотіли влаштувати на місці самосуд, але встигли дати тільки кілька ляпасів.

Під постом з'явилися розлючені коментарі.

"Коли ж вже заборонять ці укробляхи?! Говнарі понакупалі за "чесно зароблені" і тепер думають, що можна все", "За те номера нашої реєстрації, податки сплачені, страховка є, євро 5 напевно?) Каталізатор ж конечно не вирізали) Ну а те що бухий і пішохода збив, це вже моральні ризики, витрати так сказати податкової ферми!", "Хоч би хто то з натовпу його отх....рив, тварюка буха", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", 8 вересня автомобіль BMW, рухаючись на великій швидкості, зіткнувся з автомобілем Skoda і вилетів на зупинку громадського транспорту, унаслідок чого за попередніми даними загинуло троє людей.