RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У мережі розповіли про фанатку Путіна, що працює на вокзалі в Києві: опубліковані фото

На Київському залізничному вокзалі працює касир-сепаратист, яка відкрито підтримує політику Путіна.

Про це на своїй Facebook сторінці повідомила військовослужбовець, медик Ірина Йосипенко.

"Київський залізничний вокзал. До відходу потяга 30 хвилин. За словами співробітників вокзалу, каса для УБД закрита і працювати не буде. У касі для військовослужбовців включене освітлення, працює комп'ютер, але касира не має вже більше 10 хвилин. З третього мого наполягання викликати касира і обіцянки піти до начальника вокзалу хтось із співробітників пішов таки цього касира шукати. Через 5 хвилин до каси, нарешті, вал'яжно заходить жінка, весело сміючись і ще продовжуючи розмову з кимось позаду себе", - розповідає Йосипенко.

На репліку, якби українські військові так воювали, як ви працюєте, Путін давно в Києві був би, касир відповіла: "Правильно зробив би. Я сепаратистка і пишаюся цим. Мати свою думку - це моє конституційне право. Я її висловлюю не "нахабно", а відкрито і гордо".

"Після такої відповіді в мене не було слів, як і часу. Я її просто сфотографувала, поки вона мені надавала інформацію і оформляла квиток", - сказала Йосипенко.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі опублікували пропангандиське відео з фанатками Володимира Путіна, які заспокоюють російську жінку, яка переживає за американців.