RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Клянчить гроші на квиток: в мережі показали фото брехливого жебрака в метро Києва

У київському метро "орудує" шахрай-жебрак, який просить гроші на квиток "додому в Чернівці".

Відповідний пост разом з фото опублікував у Facebook dtp.kiev.ua, посилаючись на очевидців.

"Той випадок, коли не треба робити добро, щоб на зло не напоротися... Приблизно місяць тому в Києві на станції м. Палац Спорту біля ескалатора на спуск зі станції Льва Толстого з'явився хлопець, одягнений пристойно, чемодан у нього був непоганий, пластиковий, в руках тримав папірець з напис "Допоможіть на дорогу додому". Пошкодувала, підійшла запитати. Каже, витягли гаманець і телефон на вокзалі, немає грошей на квиток (до Чернівців), рідним подзвонив з кіоску телефонного зв'язку, попередив про те, що трапилося (продумав все, сволота). І жалібний такий, сумний. З словами "Я сподіваюся на твою чесність" дала йому 100 грн (вартість квитка він назвав 600) .. Хотіла повезти його на вокзал сама купити квиток, чула про таких хитрож... але у самої не було стільки з собою", - написала постраждала від рук шахрая жінка.

За її словами, через місяць, повертаючись з роботи, вона натрапила в метро на того ж "нещасного" хлопця, який "не може доїхати додому".

"Мене він не впізнав. Далі діалог: - Ну привіт! Що сталося? Куди їдеш? - До Чернівців. - Знову в Чернівці? - Так, знову. - І знову гаманець і гроші вкрали? - Так, вкрали. Третій раз. І все це з нахабною інтонацією...", - розповіла потерпіла.

За її опису, шахрай був в зростанням десь 1,80 м, темне волосся, злегка в'ються, на верхній губі пляму червоне. Одягнений в червону олімпійки.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали фото шахрая, який, представляючись співробітником поліції, виманює у громадян гроші.