RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Києві невідомий захопив квартиру, поки господарів не було вдома: подробиці і відео

2 жовтня в Києві вдень аферист проник в квартиру, коли господарі були на роботі, змінив замки на дверях і закрився зсередини.

Про це повідомляє Інформатор.

Відзначається, що подія трапилася за адресою вулиця Кудряшова, 7.

Один з мешканців квартири розповів виданню, що зловмисник потрапив в його квартиру близько 11:00, коли він і його дружина були на роботі. Також в під'їзді перебували хлопці в шапках спортивного вигляду, які відмовлялися покидати будинок.

"Правоохоронцям, які приїхали на місце події, вдалося розкрити взламати двері квартири. Вони попросили загарбника показати документи, які дозволяють йому знаходитися в квартирі за даною адресою. Володимир, так звуть чоловіка, заявив, що він прописаний тут з 11 вересня 2018 року (відповідний запис був присутній в його паспорті), а власником квартири є його друг, який на даний момент знаходиться в райвідділі. При собі у Володимира були лише копії документів", - повідомляє видання.

За словами мешканців квартири, житлова площа оформлена на жінку, яка працювала двірником. Також в ній прописані її чоловік і два сини. Всі документи вони готові були пред'явити поліції.

У підсумку загарбника Володимира затримали. Органами розслідується порушення ним статті 162 Кримінального кодексу України (незаконне проникнення в житло).

Як повідомляв "Апостроф", у Києві затримали трьох злочинців, які обікрали квартиру на вулиці Василівській.