RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Києві депутата облили зеленкою: опубліковано фото

Депутата Київської міської ради Сергія Гусовського, якого буквально недавно виключили з "Самопомочі", в четвер, 4 жовтня, облили зеленкою.

Про це повідомляє керівник відділу комунікації "Київської команди" Володимир Анфімов в Facebook, опублікувавши фото з місця НП.

"На Сергія Гусовського напали в приміщенні Київради, облили зеленкою, вдарили по голові. Сталося це перед голосуванням за еко-парк "Осокорки" і розірвання інвестдоговору з компанією, яка хоче побудувати ТРЦ на Поштовій. За словами свідків, це були люди в зеленій уніформі. Частину з них затримано", - написав він.

У той же час, за даними Національного Корпуса, Гусовського облили зеленкою через його корупційні дії.

"Депутат Гусовський прийшов до влади в 2014 році. Замість реальної роботи депутата він щорічно збагачувався. Почав він того ж 2014 року. Дебютом його корупційності діяльності стало незаконне привласнення пам'ятника архітектури за адресою Басейна 1/2 під свою приймальню", - йдеться на сторінці організації в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві невідомі облили зеленкою главу Соціалістичної партії України Іллю Ківу і керівника Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.