RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Поліція Києва зловила матір, яка втопила своїх дітей: подробиці кошмару і фото

У Києві поліцейські затримали жінку, яку підозрюють у вбивстві її двох дітей.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

До правоохоронних органів надійшло повідомлення від чоловіка, що його колишня дружина - Бабкіна Катерина Володимирівна 1982 року народження - забрала їх загальних двох дітей і зникла. Він описав зниклих, а поліція дала орієнтування всім патрулям Києва і співробітникам в сусідніх областях.

Зазначимо, що напередодні дітей (Бабкіна Данила Денисовича 2013 року народження і Бабкіну Анну Денисівну 2012 року народження) шукали в соцмережах.

Жінку затримали в Чернігівській області та доставили в Дарницьке управління поліції. Вона плуталася в свідченнях, але розповіла, що діти пішли купатися на озеро "Срібний Кіл". Поліція виїхала на місце до водойми в Дарницькому районі столиці за адресою вулиця Срібнокільська, 14-16. Там в трьох метрах від берега на глибині 1 метр виявили тіла хлопчика і дівчинки, вони були втоплені в озері.

"Жінку затримали. Вирішується питання про перекваліфікацію кримінальної виробництва з частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) з додатковою кваліфікацією - безвісно відсутні на частину 2 статті 115 (Умисне вбивство двох і більше людей) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення ", - йдеться в повідомленні.

Пізніше в мережі також показали фото горе-матері. Як виявилося, вона працювала в дитячому садку. Після затримання вона розповіла поліції, що після вбивства дітей також хотіла накласти на себе руки, але не змогла.

Також з'явилися й інші подробиці трагедії.

Як повідомляв "Апостроф", 20 жовтня на території агропідприємства в селі Олизарівка, Іванківського району Київської області, директор фірми застрелив свого підлеглого і стріляв ще в двох.