RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Києві чоловік напав на школярку в під'їзді: фото

У Києві в одному з під'їздів багатоповерхівки чоловік напав на 13-річну дівчинку і пограбував її.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався на Троєщині в будинку на вулиці Будищанська. На 13-річну школярку напав чоловік, коли вона поверталася зі школи додому. Зловмисник зустрів дівчинку, коли вона була на сходах біля ліфта. Він вихопив з рук дитини мобільний телефон і почав тікати.

На місце прибула поліція і встановила, що грабіжник, тікаючи, викинув вкрадене. Родичка потерпілої впізнала у зловмиснику сусіда. Правоохоронці розшукали чоловіка і доставили його в управління поліції. Ним виявився 31-річний житель Деснянського району, раніше судимий за майнові злочини.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві біля станції метро "Олімпійська" троє дівчат ромської зовнішності намагалися пограбувати перехожу. А на Південному залізничному вокзалі Києва поліція затримала 14-річну дівчину, яка витягла у 26-річної пасажирки з рюкзака мобільний телефон. Також 27 вересня в Києві на вулиці Мельникова невідомий пограбував кредитну установу.