RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Напад на інкасаторів під Києвом: в ПриватБанку зробили важливу заяву

Керівництво ПриватБанку оголосило винагороду за інформацію про злочинців, які вчинили напад на інкасаторів під Києвом в суботу, 17 листопада.

Про це повідомила в Facebookпресс-секретар ПриватБанку Інна Музичук.

"ПриватБанк виплатить винагороду в розмірі 100 000 гривень за інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які вчинили напад на інкасаторський автомобіль банку в м.Ірпінь (Київська обл.)", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що вранці в суботу, 17 листопада, на інкасаторський автомобіль Приватбанку напала група невідомих. Злочинці пересувалися на викраденому авто. Збивши водія-інкасатора, і заблокувавши виїзд інкасаторського авто, погрожуючи застосуванням зброї і розправою, грабіжники змогли заволодіти касетами з грошима для банкомату і втекти.

"Водій інкасаторського автомобіля отримав тілесні ушкодження. За даними СБ банку, з інкасаторського авто викрадено 1,8 мільйона гривень в спеціальних касетах", - додають у прес-службі.

Як повідомляв "Апостроф", 28 вересня ввечері на вулиці Софіївській в Одесі сталося збройне пограбування інкасаторів, внаслідок чого були поранені дві людини.