RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Активісти заявили про взяття під свій контроль Ocean Plaza в Києві: опубліковано фото

28 листопада члени організацій ВГО "Сокіл" та інші громадські активісти взяли під "мирний контроль" торговий центр Ocean Plaza, який належить російському олігарху Аркадію Ротенбергу із вимогою "припинити фінансування тероризму".

Про це повідомляється на сторінці ВГО в Facebook.

"28 листопада 2018 року більше 200 патріотів-націоналістів, членів організацій ВГО "Сокіл" та інших мирно зайшли в торговий центр OceanPlaza, який належить російському олігарху Ротенбергу, соратнику Путіна", - йдеться у повідомленні.

Основною вимогою націоналістів є припинити фінансування тероризму і вбиства українських солдатів за рахунок коштів, які виводяться з України через зазначений Торговий центр.

У повідомленні наголошується, що активісти не створюють жодних перешкод для діяльності українських магазинів, підприємств чи установ, розташованих на території Ocean Plaza.

"Закликаємо уникати можливих провокацій від представників "посіпак" російського олігарха, зберігати спокій, не створювати паніки", - зазначають активісти.

Як повідомляв "Апостроф", в минулому місяці в Києві активісти влаштували погром в офісі проросійськи політика Віктора Медведчука.