RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

У Києві затримали гоп-стоп компанію іноземців із замашками з 90-х: фото

У Соломянському районі Києва затримали чотирьох зловмисників, які вдерлися до чужого помешкання, побили господаря, після чого заволоділи його майном і автомобілем.

Про це повідомляє Нацполіція Києва.

"До Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на місцевого мешканця. Четверо чоловіків вдерлися до помешкання знайомого, забрали телефони та ключі від його автомобіля "Lexus", на якому потім і поїхали. На виклик негайно виїхали слідчо-оперативна група територіального управління поліції", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці поспілкувалися із потерпілим, який додав, що нападники вимагали гроші за повернення речей. Працівники карного розшуку встановили осіб, причетних до злочину, та місцезнаходження іномарки.

Зловмисників – громадян іншої держави, 1978, 1991 та 1993 років народження, затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З них двох – за місцем тимчасового проживання, одного – на залізничному вокзалі під час спроби залишити територію держави.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення особи та розшуку четвертого фігуранта для притягнення його до кримінальної відповідальності.

Як повідомляв "Апостроф", у Кривому Розі чоловік у масці тигра і з сокирою в руках намагався пограбувати магазин.