RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

​У Києві горів популярний ринок: фото і відео

13 жовтня в Києві за адресою вулиця Миропільська, 39, на території ринку "Юність", загорілися склади будматеріалів.

Про це повідомляє "Информатор".

За попередньою інформацією, пожежа сталася через коротке замикання. У будівлі, в якому знаходився осередок загоряння, нікого не було, тому, на щастя, постраждалих немає.

Близько 2:40 рятувальникам про подію повідомили одночасно і очевидці, і охоронець ринку. На місці працювали шість одиниць пожежно-рятувальної техніки, також прибули патрульні, дві швидкі, співробітники "Київенерго" і слідчо-оперативна група.

Станом на 3:50, загоряння ще не локалізували, а вогонь з одного приміщення з лінолеумом і деревиною продовжував поширюватися далі на сусідні будівлі. У торгову точку, в якій сталося замикання, співробітники ГСЧС не могли потрапити близько 30 хвилин. Вони розкрили двері в приміщення бензорізом, коли вогонь вже вибив всі стекла і палав з них.

В результаті пожежі в небо піднімався чорний густий дим. Він поширився по території ринку і на проїжджу частину. А запах диму був відчутний навіть біля станції метро "Лівобережна". О 4:30 рятувальники локалізували вогонь і продовжували його ліквідувати. Причини загоряння встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 12 грудня в Чернівцях стався найбільший пожежа за останні 20 років.