RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Києві таксист з пасажиром намагався проскочити перехрестя: фото і відео серйозного ДТП

У ніч на 14 грудня на перехресті зіткнулися два автомобіля, тому що один з водіїв намагався проскочити на заборонний сигнал світлофора.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний".

Аварія сталася близько 00:10 на перехресті вулиць Газопроводная і Стеценко. Там зіткнулися автомобілі Volkswagen і Chevrolet. За інформацією свідків аварії, водій Volkswagen намагався проскочити перехрестя на червоний сигнал світлофора.

Внаслідок ДТП постраждав пасажир Volkswagen, як виявилося, машина була служби таксі. Чоловік-пасажир при ударі розбив голову. Медики, які прибули на місце події, рекомендували зашити рану, але потерпілий від госпіталізації відмовився.

На місці інциденту утворився затор. Там працювали поліція і лікарі швидкої медичної допомоги.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві водій автомобіля не впорався з керуванням і влетів в будівлю школи, врізавшись в огорожу. А на дорозі Бориспіль-Переяслав-Хмельницький трапилася масштабна аварія з фурою, водій якої через негоду не впорався з керуванням і вилетів в кювет. Також 11 грудня на вулиці Антоновича відбулося ДТП за участю двох автомобілів Skoda Octavia, в результаті чого постраждала жінка-пасажир таксі.