RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві спіймали квартирних злодіїв з награбованим багатством: фото і відео

У Києві правоохоронці затримали групу квартирних злодіїв з награбованим майном і великою сумою грошей.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в Шевченківському районі столиці в будинку на вулиці Щусєва. Працівники карного розшуку затримали зловмисників біля під'їзду відразу після скоєння крадіжки. Поліцейські побачили, як двоє чоловіків підсадили свого спільника в вікно квартири на другому поверсі. Тому трьох зловмисників затримали одразу після скоєння крадіжки. У чоловіків вилучили 6900 доларів США, ювелірних вироби і техніку.

Однак спочатку правоохоронці припустили, що власник приміщення таким чином намагався потрапити в квартиру, але вже через кілька хвилин побачили, що з вікна викидають речі.

Як з'ясувалося, всі вони - уродженці Одеси та Одеської області, два з них - судимі за скоєння аналогічних злочинів, а третій в поле зору правоохоронців не потрапляв.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. В даний час слідчий готує клопотання про обрання їм запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", 15 грудня співробітники поліції затримали в Києві кримінального "авторитета" на прізвисько "Темо Сухумський".