RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У київській школі розгорівся гучний скандал через цькування дитини

В одній зі шкіл Києва стався конфлікт між учнем і вчителькою молодших класів, яка публічно принизила хлопчика.

Про це пише Kyiv INFO, посилаючись на дані Facebook-спільноти "Батьки SOS".

Зазначається, що інцидент стався в столичній школі №287. Мати постраждалого хлопчика Вікторія Акімова розповіла, що вчителька написала її синові на лобі червоною пастою "л*х" і поставила перед усім класом, щоб все посміялися. Після цього хлопчикові довелося відмивати лоб. При цьому про інцидент батьки дізналися не відразу, так як їх син побоявся все розповісти.

За словами Вікторії, пізніше її чоловік помітив, що однокласники сина знущаються над ним, і дізнався всі подробиці інциденту. Чоловік вирішив поговорити з вчителькою.

Як розповіла мама школяра, педагог спочатку намагалася уникнути розмови взагалі, і тільки після того, як людина пригрозив піти до директора, погодилася дати пояснення. За підсумками розмови вчитель пообіцяла вибачитися перед усім класом за публічне приниження дитини.

Але навіть після вибачень педагога, підкреслила Вікторія, цькування хлопчика в школі триває. Однокласники дали хлопцю нецензурне прізвисько, написане вчителькою, а сама педагог може дозволити кричати услід дитині різні образи.

Як повідомляв "Апостроф", 18 грудня Верховна Рада прийняла закон про протидію булінгу, який передбачає штрафи за цькування в навчальних закладах в розмірі від 850 до 1700 грн.