RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​У Києві чоловік убив військового під час вуличної сварки: фото і відео

У ніч на 3 січня у Києві за адресою вулиця Саперне поле, 12 між двома чоловіками виник конфлікт, в результаті якого один із них отримав смертельне поранення.

Про це повідомляє "Информатор".

Інцидент трапився на прибудинковій території ЖК "Французький квартал" близько 22:30.

За попередньою інформацією, один чоловік гуляв з собакою, а другий чоловік під'їжджав на машині до парковці. З невідомих причин між ними стався конфлікт. Водій автомобіля вийшов на вулицю і продовжив діалог. Конфлікт продовжував розвиватися і в якийсь момент чоловік з собаками вдарив співрозмовника з кулака в голову.

Постраждалий чоловік впав на землю і йому стало погано. На місце події викликали медиків. Лікарі до останнього намагалися реанімувати потерпілого, проте він помер не приходячи до тями. За попереднім висновком медиків смерть настала від удару в голову, а не від падіння.

Після скоєного нападник зник у дворах. Правоохоронці розшукують чоловіка кавказької зовнішності з бородою. Попередньо, підозрюваний був одягнений в спортивний костюм, а також з ним були дві собаки. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Деталі інциденту з'ясовуються.

За інформацією NewsOne, загиблий працював військовослужбовцям в Управлінні держохорони України. Його звали Василь Хмелюк, хлопцеві було всього 26 років.

Поліція завела справу за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання до 15 років в'язниці). Оперативники здійснюють поквартирний обхід так як собачник явно живе неподалік і зараз найімовірніше може ховатися вдома.

Як повідомляв "Апостроф", 30-річний підозрюваний у вбивстві чотирьох осіб у Вінниці 31 грудня, міг скоїти його через затяжний конфлікт з дружиною.