RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У Києві спіймали злодія з темним минулим: опубліковано фото

У Києві співробітники поліції затримали раніше судимого місцевого жителя за крадіжку автомобільних ковпаків.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як зазначається, відпрацьовуючи територію Дніпровського району столиці, на бульварі Верховної Ради оперативники столичного главку затримали чоловіка відразу після вчинення злочину.

Начальник оперативно-пошукового відділу карного розшуку Віталій Отрудько розповів, що зловмисник помітив припаркований автомобіль, підійшов до нього та зняв із коліс ковпаки. Коли він намагався втекти з місця події, правоохоронці затримали його.

"Правопорушником виявився місцевий мешканець, 1986 року народження, раніше судимий за незаконний обіг наркотиків. Речові докази вилучили, а затриманого доставили до управління поліції для подальших слідчих дій", – додав Віталій Отрудько.

Сума збитку становить близько 3000 гривень. За вчинене підозрюваному загрожує до трьох років позбавлення волі.

Слідчим Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру і вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в районі Березняків в Києві на камеру спостереження потрапили квартирні злодії, які планували своє чергове пограбування.