RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Києві спіймали досвідченого злодія, "працював" в парі з подругою: опубліковані фото

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який разом зі спільницею обкрадав квартири.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в столиці.

Правоохоронці помітили на вулиці чоловіка і жінку з великими сумками і вирішили їх перевірити. В ході бесіди з оперативниками чоловік зізнався, що в сумках знаходяться речі, викрадені з квартири на вулиці Лютеранській.

Як з'ясувалося, чоловік знімав квартиру на добу, а потім виносив звідти побутову техніку. Для перевезення викраденого правопорушник замовляв таксі, а потім здавав речі в ломбард.

Зловмисником виявився 29-річний уродженець іншої держави, раніше судимий за грабіж. Свої дії 19-річній спільниці, з якої людина жив, він пояснював, що нібито це його квартири і звідти треба прибрати техніку. Достовірність цієї інформації і причетність дівчини до крадіжок встановить слідство.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють зловмисника в скоєнні шести аналогічних злочинів на території столиці. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом спіймали грабіжника, який погрожував смертельною ін'єкцією.