RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Жорстоке побиття школярки під Києвом: з'явилася реакція поліції

Батьків школярки з села Вишеньки Київської області, яка побила однолітку, притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Київській області.

Також за фактом нанесення тілесних ушкоджень 14-річній мешканці села Вишеньки Бориспільського району відкрито кримінальне провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України.

Зазначається, що з повідомленням про побиття дівчинки невідомою особою до Бориспільської поліції звернувся директор школи села Вишеньки і попросив, щоб прибув наряд поліції.

"Працівники ювенальної превенції встановили, що між ученицями 9-х класів виник конфлікт з розповсюдження неправдивих чуток. Агресивно налаштована дівчина викликала з уроку 14-річну дівчину і в коридорі початку її бити ногами. Принижувала нецензурною лайкою, нанесла ляпаси долонею по обличчю. Сварку помітила вчителька школи і розвела дівчат з різних навчальних класах", - сказано в повідомленні.

Однак на цьому конфлікт між дівчатами не закінчився. Після школи дівчина зібрала компанію учениць в свою підтримку і зустріла на вулиці свою "жертву". При цьому побиття було знято на відео.

Зараз мати агресивної учениці притягнуто до адміністративної відповідальності за буллінг. Дівчинка, яку побили, проходить судово-медичне обстеження для встановлення ступеня нанесення тілесних ушкоджень. За фактом побиття учениці триває досудове розслідування.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося нове відео інциденту.