RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Києвом по-звірячому побили директора відомої співачки: опубліковано фото

У середу, 23 січня, на директора співачки Ольги Цибульської в Борисполі під Києвом було скоєно напад.

Про це з посиланням на прес-службу співачки повідомляє ТСН.

Олександра (так звуть директора Цибульської) виманили телефонним дзвінком за місто, а після його атакували двоє невідомих.

"Його намагалися викликати на особисту зустріч ще тиждень тому. Під приводом концерту, на який хочуть запросити виступити Олю. У той час Саша перебував у відпустці в Карпатах і фізично не міг бути присутнім на переговорах. З ним постійно тримали контакт і зажадали зустрічі щойно він повернувся до Києва. Дівчина телефоном представилася менеджером меблевої компанії, попросила виїхати за місто, в Бориспіль", - розповіла журналістам представник Олі Цибульської.

На місці Олександра попросили вийти з машини і без причин, раптово почали бити.

"Без питань і пояснень на директора Олі накинулися двоє кремезних чоловіків, жорстоко били по черзі протягом 15 хвилин. Після залишили стікати кров'ю і рівно так само, мовчки, зникли", - поділилися в прес-службі співачки.

Олександру вдалося дістатися до автомобіля і викликати швидку. Чоловіка забрали в лікарню і надали першу допомогу.

"Від імені Олександра було написано заяву до Бориспільського відділення поліції. Більше доби директор Цибульської відходив від отриманих травм і пережитого шоку, команда очікувала, що поліція відреагує на інцидент. Цього не сталося", - додала представник Цибульської.

У прес-службі зазначають, що ні у Олі Цибульської, ні у її директора ніколи не було ніяких конфліктів або сварок, які б могли спровокувати цей інцидент.

Сам директор Олі Цибульської людина не публічна, тому прізвища називати не хоче. Однак оприлюднити цю історію вирішив заради того, щоб захистити особисто Олю і попередити колег-артистів про реальну небезпеку.

"Я роблю це не тільки для себе або заради Саші, з яким трапилася ця історія, я впевнена, що люди, які не роблять нічого поганого і чесно працюють, повинні спокійно ходити вулицями і не хвилюватися за своє життя", - прокоментувала сама Оля Цибульська.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 28 грудня 2018 року відбувся зухвалий напад на соліста української групи DZIDZIO Михайла Хому (відомого як Дзідзьо), в результаті чого він отримав травми.