RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

​Дві вантажівки влаштували жорстку ДТП в Києві: опубліковано фото і відео

27 січня на Броварському проспекті в Києві зіткнулися фура з вантажівкою, внаслідок чого водій останнього ТС сильно постраждав.

Про це повідомляє "Інформатор".

ДТП сталося близько 11:00 на ділянці Броварського проспекту між постом поліції та Київській птицефабрикой. Водій фури DAF не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з іншим вантажівкою, водій якого, на жаль, постраждав. Його госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою та струсом мозку.

За словами водія фури, він порожній прямував в Бровари завантажуватися товаром. Він рухався по трасі в напрямку населеного пункту, а вантажівка їхала йому назустріч.

У вантажівки значні пошкодження кабіни. У фури DAF незначно зім'яло лівий бік кабіни, а також постраждав причіп, в який і припав удар. На місці працює екіпаж патрульної поліції і була присутня бригада швидкої допомоги.

Як повідомляв "Апостроф", 26 січня в Голосіївському районі столиці водій Mercedes Vito збив жінку на пішохідному переході, в результаті отриманих травм потерпіла померла в кареті швидкої допомоги.