RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Києві затримали злочинця, який стріляв у дитину: подробиці інциденту і фото

Співробітники поліції затримали чоловіка, який в Києві на Лісовому масиві відкрив стрілянину і влучив в 5-річного хлопчика.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як наголошується, в Деснянському районі Києва біля одного з магазинів на вулиці Шолом-Алейхема під час конфлікту між трьома чоловіками сталася перестрілка, в результаті якої зачепило кулею 5-річного хлопчика.

Куля потрапила дитині в обличчя. Хлопчика лікарі "швидкої" відразу госпіталізували в Центр мікрохірургії ока. Хлопчика занесли на візку. Він був у свідомості, міг розмовляти.

У поліції зазначили, що винуватець відразу зник з місця події. Через деякий час його зловили і затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіка доставили в управління поліції для встановлення всіх обставин інциденту.

"На місці до правоохоронців звернулися двоє чоловіків, з якими конфліктував правопорушник. Вони повідомили, що зловмисник почав на вулиці з ними лаятися, а потім дістав зброю і, намагаючись вистрілити в одного з них, потрапив в дитину. Після скоєного підозрюваний зник", - йдеться в повідомленні.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.


Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в середу, 30 січня, на вул. Космонавтів в Миколаєві, біля будівлі "Космос Плаза", поруч з Ленінським районним судом, розстріляли чоловіка і жінку. Як з'ясувалося, вбивця був винен їм велику суму грошей.