RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

​У Києві п'яний водій влетів у підземний перехід: фото і відео з місця НП

На перетині проспекту Космонавта Комарова і бульвару Вацлава Гавела в столиці сталася аварія за участю автомобіля Mitsubishi Lancer.

Про це повідомляє "Інформатор".

Водій Mitsubishi, який перебував у нетверезому стані, не впорався із керуванням і влетів у підземний пішохідний перехід. За його словами, він із пасажиром рухався по проспекту Космонавту Комарова в бік бульвару Вацлава Гавела. На перетині проспекту і бульвару він не впорався з керуванням на слизькій дорозі, вилетів на тротуар і врізався в будівлю підземного пішохідного переходу.

В результаті аварії постраждав пасажир Mitsubishi. Його з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували медики, які прибули на місце аварії. Автомобіль отримав серйозні пошкодження передньої частини від зіткнення з опорою переходу. Співробітники поліції додали, що водій Mitsubishi в момент аварії знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Вхід в підземний пішохідний перехід також було пошкоджено унаслідок зіткненням з автомобілем. Від удару облицювальні плити впали на ступені переходу.

На місці події працювали два екіпажі патрульної поліції, швидка і слідчо-оперативна група. Деталі й винуватця аварії встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", 12 лютого в Києві на вулиці Солом'янській сталося ДТП за участю військових і автомобілі поліції.