RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У поїзді під Києвом сталася стрілянина з декількома потерпілими: подробиці і фото

Під Києвом в електричці трьох молодих людей, які влаштували дебош, втихомирили за допомогою стрільби: всі троє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

"Троє пасажирів сіли в електропоїзд Київ-Миронівка напідпитку - один з них в той день святкував своє 33-річчя. В вагоні вони вели себе неадекватно і нахабно, намагалися проникнути в кабіну машиніста. Один з них, без вагомих причин, застосував екстрене гальмування, скориставшись системою "стоп-кран", - йдеться в повідомленні.

При цьому, працівник воєнізованої охорони у форменому одязі, що їхав в цій же електричці, спробував втихомирити бешкетників. Але ті на зауваження відреагували агресивно і спробували побити чоловіка. У підсумку, після попереджувального пострілу, чоловік застосував зброю, яка була при ньому.

"Боєць воєнізованої охорони спочатку вистрілив самому "активному" нападнику, який накинувся на нього, в ноги і ще зробив три постріли в бік хуліганів", - уточнюють в поліції.

Уже на найближчій станції хуліганів затримали. Поранені хулігани були доставлені в лікарню. 30-річний чоловік з вогнепальним пораненням грудної клітини та черевної порожнини знаходиться в реанімації, ще двоє його товаришів - 31 року і 33 років - з аналогічним пораненням грудної клітини знаходяться в хірургічному відділенні лікарні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві "ковбої" влаштували стрілянину посеред вулиці.