RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Києві водій влаштував страшну смертельну ДТП і втік: фото і відео

У ніч на 16 лютого в Києві на Столичному шосе BMW X5 M на величезній швидкості протаранив таксі Lanos, після чого той загорівся. Водія встигли витягнути з автомобіля, а пасажир згорів всередині.

Про це повідомляє "Інформатор".

Зіткнення сталося близько 01:15. За словами очевидця, BMW їхав в сторону Видубичів на швидкості не менше 200 кілометрів на годину. У позашляховика лопнуло колесо, він зачепив відбійник і протаранив Daewoo, який буквально склався навпіл. Від потужного удару автомобіль загорівся.

Прибулі на місце рятувальники виявили в вигорілій машині тіло пасажира, попередньо, жінки. Водій Lanos отримав травми різного ступеня, перебував у свідомості, але практично нічого не пам'ятав. Він сказав, що працює в таксі і віз клієнта до місця призначення.

BMW після аварії опинився в кюветі. За словами поліцейських, водій позашляховика втік з місця аварії. У машині вони не виявили документів, але залишаючи місце події підозрюваний не встиг зняти номери з авто. Попередньо, він втік в в лісопосадку вздовж дороги. Поліцейські вживають заходів щодо його розшуку та затримання.

Відзначається, що незадовго після цієї аварії, з протилежного боку Столичного шосе сталася ще одна ДТП. Також Daewoo Lanos влетів у Renault служби таксі Uklon. На щастя без серйозних наслідків. Поруч знаходилися рятувальники і медики, які оглянули водіїв і надали допомогу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві неадекватний водій влетів в авто, а потім у відбійник.