RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У Києві зняли на відео нахабних автозлодіїв, які "працюють" біля лікарні

У мережі показали злодіїв, які намагалися пограбувати автомобіль на стоянці у одній з лікарень Києва.

Про це в Facebook повідомляє "Київ Оперативний".

За словами чоловіка, який ледь не став жертвою зловмисників, інцидент стався 14 лютого на території лікарні №8 на вул. Кондратюка.

"На стоянці видно стоїть коричневий Daewoo... Закривши машину, я пішов до лікарні. Через 4 хвилини брелок продзвенів про відкриття дверей і я натиснув на "паніку", щоб в машині спрацювала сигналка. Повертаюся, все ок, заліз в машину і почав дивитися відео зі захованого реєстратора... На відео вже побачив як за машинами видно, як відчиняються двері переднього пасажира і звідти виходить тіло, йде спочатку за мною, перевіряючи чи пішов я, після повертається до моєї машині, попутно грабер розкриваючи її. після цього залазить і починає шаріться по машині в пошуках наживи", - сказано в повідомленні.

За словами водія авто, після включення їм сигналізації, злодій покинув його авто, розмовляючи по мобільному телефону.

"На відео також видно грабер (сканер сигналізації) в руці у нього. На відео з задньої камери видно, що тіло йде за межі лікарні, до машини не повернувся. Я підійшов до Daewoo, і почав діалог з водилою, чи нічого не бачив. Ну той природно "ніфіга не бачив" і т.п. Переглянув ще раз відео, запідозрив, що він теж замішаний, вирішив викликати поліцію, і тут з Daewoo вилітає ще один фігурант - дрібне створіння в синій куртці початок стрибати, матюкатися, кричати "якого я до них пристав" і т.п., швидше за все провокатор, так як крім криків з себе нічого не являв", - додав чоловік.

За його словами, після цього підозріле авто виїхало, а прибулі співробітники поліції відмовилися взяти відео з реєстратора, так як "у них на цю машину все давно є і фото".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Києві знахабнілі злодії влаштували наліт на кав'ярні.