RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Києві "соціальні працівниці" жорстоко побили і пограбували пенсіонерку

У Києві до 3-х та 5-ти років позбавлення волі засудили двох жінок, які два роки тому побили та пограбували 80-річну пенсіонерку.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

Так, у червні 2016 року зловмисниці, представившись працівниками соціальної служби, втерлися в довіру 80-річної жінки та проникли в її квартиру під приводом перевірки квитанцій по сплаті комунальних послуг.

Допоки одна з них відволікала пенсіонерку, інша обшукала квартиру на предмет цінних речей та грошових коштів. У цей час зловмисниці були викриті потерпілою, тож аби жінка не покликала на допомогу, злочинці побили її, а потім обікрали.

Дії нападниць кваліфіковано за ст.186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілої, вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з проникненням у житло).

Дарницький районний суд підтримав позицію прокуратури та засудив одну із зловмисниць, яка вже була раніше судима, до 5 років позбавлення волі, а іншу, що має на утриманні чотирьох малолітніх дітей, до 3 років іспитового строку.

Як повідомляє "Апостроф", у Броварах невідомий зловмисник напав на 60-річну жінку та вистрілив їй у голову із травматичної зброї.