RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У Києві впіймали водія, який утік після смертельної ДТП: фото

Поліція затримала водія, який втік з місця аварії на вулиці Алма-Атинській у Києві, внаслідок якої помер пасажир авто.

Про це повідомляє Нацполіція.

Так, після вчинення дорожньо-транспортної пригоди водій AudiA4 з місця події втік. 25-річний пасажир, який перебував у цій машині, від отриманих травм помер у кареті "швидкої". Крім того, 73-річна пенсіонерка, яка стояла на зупинці громадського транспорту, отримала травми різного ступеню тяжкості.

"Ми відпрацювали кілька місць, у яких міг перебувати зловмисник. У результаті впродовж доби правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - повідомили в поліції.

За даним фактом слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

"Фігурантові загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років",- додали правоохоронці.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі з'явилося відео з моментом ДТП Києві на вулиці Алма-Атинській, під час якої AudiA4 вилетів з дороги і врізався в стовп.