RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Відомий ветеран АТО розповів про незвичайний інцидент з водієм маршрутки в Києві

У Києві водій маршрутки відмовлявся безкоштовно везти і ображав учасників бойових дій, які виявилися співробітниками поліції і Держслужби України з безпеки на транспорті.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив один з учасників інциденту, ветеран АТО і поліцейський Олег Болдирєв, який відомий в соцмережах під псевдонімом Мартін Брест.

За його словами, маршрутчик в переповненому салоні вимагав від нього і ще одного пасажира продемонструвати посвідчення, що дають право на пільговий проїзд. Твердження про те, що документи покажуть на виході він ігнорував, відмовляючись при цьому їхати.

"Позаду сигналять, людей качає в салоні, літній дядько з палицею з переднього сидіння бурчить "Та їдь ти вже, покажуть вони тобі свої ксиви!". Маршрутчик непохитний. Я проштовхуюсь вперед, витягаю УБДшку і розкриваю", - розповів Брест.

Другий пасажир також пред'явив аналогічний документ, проте водій почав вимагати повідомити йому термін дії посвідчень. Дізнавшись про те, що вони безстрокові, продовжив висловлювати своє невдоволення.

"Як ви за*бали... - каже маршрутник в простір, - Як же ви за*бали... Пенсіонерів вози, цих вози, нихто них*я не компенсує, всім винен.

- Вважай це внеском у нашу війну. Та поїхали вже, по дорозі поплачемо.

- Перевірити б ці всі ксиви ваші... Половина ж не воювала...

- Ти перевіряти будеш?

- А якщо і я? - маршрутчик обертається, і я нарешті бачу його обличчя. Червоні прожилки, прозорі блискучі очі", - продовжив ветеран АТО.

Брест припустив, що маршрутник знаходився в стані алкогольного сп'яніння і запропонував тому викликати поліцію. В результаті виявилося, що другий пасажир з посвідченням учасника бойових дій виявився співробітником Державної служби безпеки на транспорті.

"- Поліцію викликаємо? - маршрутка гомонить все голосніше, а дядько з палицею тупотить ногою, і мені доводиться перекрикувати.

- Викликай. І трансбезпеку теж, відразу! - вибухає водій. Я посміхаюсь.

- Поліція. Доброго ранку.

- Ого - нарешті вимовляє перші слова мужик-УБДшнік позаду мене. Шарудить курткою, знову просовує руку, вже з іншою обкладинкою, - У тебе сьогодні прям джекпот на маршруті. Укртрансбезпека", - додав ветеран АТО.

Як повідомляв "Апостроф", раніше водій маршрутки в Миколаєві потрапив в скандал з українським військовим.