RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

​У Києві іноземець на BMW влаштував ДТП через сварку: багато постраждалих, фото і відео

У ніч на 4 березня на Чоколівському бульварі столиці водій не впоравшись з керуванням влетів в ліхтарний стовп, внаслідок ДТП постраждали чотири людини.

Про це повідомляє "Інформатор", публікуючи фото і відео.

За попередніми даними аварія сталася близько 1:20. П'ятеро чоловіків арабської національності, рухалися на автомобілі BMW 530D по Чоколівському бульвару в сторону вулиці Вадима Гетьмана.

У салоні між водієм і пасажирами стався конфлікт через якого водій вийшов з машини на перехресті з вулицею Ушинського і пішов пішки. Його місце зайняв один з пасажирів. Однак уже через кілька десятків метрів чоловік не впорався з керуванням і влетів в ліхтарний стовп біля АЗС "Окко".

В результаті аварії постраждали чотири людини в салоні BMW. Одного з них у важкому стані із закритою черепно-мозковою травмою та травмою грудної клітини госпіталізували в лікарню швидкої допомоги.

Від удару об ліхтарний стовп автомобіль отримав серйозні пошкодження всієї передньої частини і моторного відсіку. Машинне масло розлилося на тротуар. На місці події працювали три екіпажі патрульної поліції, "швидка" і слідчо-оперативна група. Деталі й винуватця ДТП встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", на Набережному шосе в Києві водій Ford Scorpio не впорався з керуванням і перекинувся, вилетівши з дороги.