RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Шукали жертв біля ресторанів: в Києві спіймали таксистів-клофелінщиків

У Києві затримали групу злодіїв-клофелінщиків, які маскувалися під таксистів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Правоохоронці викрили та затримано двох осіб, які грабували людей, використовуючи сильнодіючі препарати.

Зловмисники пересувалися по місту на автомобілі з "шашкою" таксі і підшукували в громадських місцях, у нічних розважальних закладів та ресторанів громадян, які перебували в стані алкогольного сп'яніння.

"У ніч на 8 березня 2019 на вулиці Каменської в Дарницькому районі столиці зловмисники побачили нетверезого перехожого. Посадивши чоловіка в салон автомобіля, нападники запропонували йому напій, який непомітно додали сильнодіючий препарат "Азалептол". Надалі, скориставшись безпорадним станом потерпілого, зловмисники відібрали у нього ювелірні вироби, близько 10 тис. гривень і мобільний телефон", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що пограбувавши чоловіка, нападники викинули його з салону автомобіля в районі вулиці Поліської, після чого по "гарячих слідах" затримали співробітники поліції.

Затриманими виявилися двоє місцевих жителів 27 та 37 років, один з яких раніше судимий.

В даний час зазначеним особам оголошено підозру за ч.3 ст.187 КК України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу. За результатами слідства вже встановлено їх причетність до ще одного аналогічного нападу, поки відпрацьовуються інші епізоди.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві поліція поклала обличчям в підлогу "сходку" злодіїв в законі.