RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Вбивство в Києві співробітника Адміністрації президента: всі подробиці про загиблого

Вбитому в Києві працівникові Адміністрації Президента Олександру Бухтатому було 46 років, у нього залишилися дружина і син.

Про це свідчать дані з декларації убитого.

Уточнюється, що дружину убитого звуть Олена, а сина - Богдан. За даними декларації на 2016 рік, чиновник був прописаний в Броварах (Київська область), хоча фактично проживав в Києві. Відповідно до цієї декларації, в його власності є квартира в Близнюках (місто в Харківській області), земельна ділянка в 20 тисяч м кв. в тому ж районі.

Крім того, на його дружині, Олені, зареєстровано ще одну земельну ділянку в тій же Харківській області на 20 тисяч м кв (Близнюківський район) та автомобіль Mersedes-Benz A 160 2002 року випуску.

Також відомо, що з 2007 по 2017 рік він був секретарем Національної спілки журналістів України. А в 2018 році Бухтатий потрапив в скандал. Тоді, 30 березня, він побував на семінарі по медіа в Луцьку, офіційно перебуваючи в цей час у відпустці. При цьому АП тоді офіційно повідомили, що Олександр Бухтатий у відрядження до Луцька не рушав.

Як повідомляв "Апостроф", раніше київські правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві співробітника Адміністрації президента.