RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​У Києві сталася трагедія з 18-річним хлопцем: фото і відео

У п'ятницю, 15 березня, біля НАУ 18-річний хлопець випав із балкона багатоповерхового будинку.

Про це повідомляє "Інформатор".

Згідно з повідомленням, хлопець вистрибнув із загального балкона 14-поверхового будинку за адресою вулиця Миколи Голего, 12 (колишня Лебедєва-Кумача). Від отриманих травм він помер на місці. З якого поверху стрибав загиблий, поки що невідомо, але попередньо з 9-12.

За попередньою інформацією, хлопець не проживав в цьому будинку. Але жителі під'їзду повідомили, що підлітки часто проводили час на загальному балконі 9-го поверху і вживали наркотичні речовини (марихуану).

Правоохоронці з'ясовують, з якого поверху вистрибнув хлопець і за яких обставин це сталося. Прибулим на місце медикам залишалося лише констатувати факт смерті. Співробітники поліції встановили особу загиблого, ним виявився місцевий житель 2001 року народження. Батьки впізнали хлопця при огляді.

Відзначається також, що за даною адресою в січня 2019 стався подібний інцидент. Хлопець випав з 13 поверху житлового будинку на вулиці Миколи Голего, 12.

На місці працювали правоохоронці, "швидка" і слідчо-оперативна група. Деталі події встановлюються.

Як повідомляв "Апостроф", 7 березня з вікна третього поверху біологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка випала аспірантка.