RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Молоде і п'яне бидло: киянин показав відео з нахабним водієм, який мало не збив його дітей

У мережі показали нахабного водія, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, ледь не збив трьох дітей на пішохідному переході в Києві.

Про інцидент розповів в Facebook киянин Іван Маркуш.

За його словами, ввечері 18 березня на пішохідному переході на Харківському шосе водій автомобіля "Мазда" на ім'я Михайло Ковальчук, мало не збив трьох дітей, двоє з яких були дітьми Івана.

"Коли я зробив йому зауваження з цього приводу, він відкрив водійське вікно і почав виправдовуватися, можливо все б на тому і закінчилося, але від водія пахло алкоголем, тому я вирішив викликати поліцію", - пояснив Маркуш.

Він підкреслив, що поки спілкувався з черговим по телефону, Ковальчук помінявся місцем з пасажиркою, яку він мило називав "мася".

"І тут почалося. Спочатку вони хотіли виїхати, але ми заблокували їм виїзд, потім почалися погрози з його боку. А після двадцять хвилин очікування патруля він взагалі хотів втекти, але я зміг його наздогнати і затримати без застосування сили, хоча він в телефонному дзвінку в поліцію розповів, що нібито я його тричі вдарив в обличчя", - розповів чоловік.

Маркуш стверджує, що Ковальчук закликав його "одуматися, вирішити всі по совісті"

"Коли прибули патрульні, Ковальчук Михайло заперечував свою причетність незважаючи на наявність 4 свідків (не рахуючи дітей), відмовився від проходження тесту на алкоголь і візиту до нарколога. Все закінчилося написання заяв і пояснень і обіцянкою зустрітися в суді", - резюмував він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві п'яний неадекват влаштував ДТП і розбірки з пістолетом.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоКиїв
Теги: ДТП, Київ