RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Лихач на Subaru влаштував смертельну ДТП на зупинці в Києві: фото і відео з місця трагедії

Увечері в п'ятницю, 29 березня, в Києві на Північному (Московському) мосту автомобіль Subaru врізався в стовп біля зупинки громадського транспорту: одна людина загинула.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як зазначається, ДТП сталася близько 22:00. За даними поліції, Subaru рухався по крайній смузі руху на великій швидкості. Не впоравшись з керуванням, водій Subaru намагався вивести автомобіль із заносу. Однак це йому не вдалося, і машина, підлетівши від удару об бордюр, влетіла в ліхтарний стовп.

Трьох людей з авто вирізали рятувальники. Одного з пасажирів не вдалося врятувати. Загиблим виявився чоловік віком до 30 років. Іншого пасажира і водія госпіталізували у важкому стані.

Повідомляється, що удар припав на дах автомобіля, тому машину буквально зім'яло. Обидві подушки безпеки не врятували від важких наслідків аварії і виявилися закривавленими.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 29 березня на Житомирській трасі під Києвом водій Infiniti на величезній швидкості не впорався з керуванням авто, зачепив вантажівку і перекинувся.