RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Києві зловили нахабну злодійку, що обчистила школярку: відео

У Києві поліція зловила бувалу злодійку, яка вкрала мобільний телефон у дев'ятикласниці.

Про це повідомили в спільноті "Київ оперативний".

"А ця панянка ромської зовнішності вкрала у дев'ятикласниці телефон. Прямо тоді, коли дитина заходила в метро на станції Позняки - між двома дверима на вході до вестибюлю, висмикнула iPhone", - розповіли свідки.

Дівчинка, що слухала в цей час музику з телефону, зрозуміла, що звук зник і різко обернулася, піймавши злодійку на гарячому.

"На щастя, за нею вже стежили співробітники карного розшуку. Затримали на місці", - відзначили в спільноті, при цьому сама жінка все заперечує, стверджуючи, що телефон їй підкинули.

Однак, крім потерпілої і правоохоронців, свідком злочину став киянин Ігор, який під запис розповів, як все сталося.

Як розповіли в спільноті, затриману звуть - Зухра і в березні 2018 роки її нібито вже затримували за аналогічний злочин.

"У березні 2018 році Зухру затримали на Лісовій. За той же злочин. Були свідки - дві дівчини, вони дали свідчення. Адвокат Зухри витребував матеріали на ознайомлення. Вже через кілька тижнів Зухра і члени її угруповання заселилися в квартиру в той же будинок, де жила одна зі свідків. Зняли там квартиру. Почався тиск. Дівчині довелося самій міняти місце проживання. Очевидно, що саме адвокат злив персональні дані свідка злочинцям", - повідомили в групі.

Одначе, завдяки резонансу в мережі жінка тоді таки відбула покарання.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві оголосили в розшук досвідчену злодійку, яка "орудує" в McDonald's на Хрещатику.