RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Києві замінували будівлю мерії: висунуто ультиматум до влади, відео

У середу, 10 квітня, від невідомих надійшло анонімне повідомлення про те, що будівля Київської міської державної адміністрації (КМДА) заміновано, і що його збираються підірвати через 12 годин.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як зазначається, невідомі не тільки повідомили про вибухівку, а й висунули ряд вимог. В анонімному повідомленні йдеться про те, що невідомі вимагають взяти під варту і заарештувати рахунки та майно першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, а також Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогозу, керівництво ДК "Укроборонпром" і директорів всіх державних підприємств.

Також невідомі вимагають "призначити всім винним в розкраданні оборонного бюджету максимальні терміни позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна та оприлюднити матеріали всіх кримінальних проваджень, пов'язаних з розкраданням коштів оборонного бюджету, в частині, яка не відноситься до інформації з обмеженим доступом". Більш того, анонімні відправники хочуть, щоб генпрокурор щотижня звітував про стан розслідування кримінальних проваджень.

Станом на 16:25 вхід перекрили і в будівлю нікого не впускають. Також почали евакуацію співробітників КМДА. На місці працюють правоохоронці і нацгвардейці. За словами людей, які прийшли в мерію на прийом, їм повідомили, що КМДА нібито "замінували".

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 2 квітня в Києві на території дитячого майданчика в садку знайшли міни.