RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Києві п'яний чоловік з гранатою влаштував НП: фото і відео

У четвер, 2 квітня, в Києві затримали чоловіка в стані алкогольного сп'яніння і з гранатою.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався на вулиці Березняківській, 36 приблизно о 22:30. Вибухонебезпечний предмет у п'яного чоловіка помітили перехожі і відразу зателефонували в поліцію. Вони розповіли, що між п'яним чоловіком і парою коханих стався конфлікт. Хлопець заступився за свою дівчину і в цей момент помітив гранату на парапеті поруч з пляшкою горілки.

Така знахідка шокувала людей і вони постаралися відвести п'яного чоловіка подалі від гранати. Інші ж очевидці в цей час звернулися в поліцію.

"За словами свідків, чоловік не погрожував підірвати гранату, просто з'ясовував стосунки з парою. А на питання, звідки ж він взяв вибухонебезпечний предмет, не відповідав. Лише сказав, що не місцевий", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали порушника, оточили територію і вилучили гранату з місця події. В результаті події ніхто не постраждав. На місці працювали патрульні, слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Причини інциденту з'ясовуються.

Як повідомляв "Апостроф", в Солом'янському районі Києва чоловік під час скандалу з дружиною з гранатою і ножем погрожував перехожим.