RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Києві байкер і інкасатори не поділили дорогу: опубліковано відео бійки

17 травня на одній із столичних заправок виникла бійка між мотоциклістом та інкасаторами, які його "підрізали" на дорозі.

Про це повідомляє "Київ Оперативний", публікуючи відповідне відео.

"На вулиці Дегтярівській, на АЗС Amic між байкером та інкасаторами стався конфлікт із невеличкою бійкою. За попередньою інформацією, сталося це через те, що автівка інкасаторів "підрізали" мотоцикліста на дорозі", - йдеться у повідомленні.

Під відео з’явилися обурені коментарі.

"Інкасатори (воділи) дуже часто себе ведуть як уху ївші мудазвони", "пробачте, а мотоциклісти, начебто святі?", "ні, дуже не святі... Але інкасатори, це пздц... Швидка собі не завжди позволить так їхати", "не всі, але багато зустрічав інкасаторів які дуже часто порушують правила бо тупо влом десь стояти. Ввімкнули мигалки і гайда через подвійну, по зустрічній, на червоний і т.д. Стосовно мотоциклістів, то в основному то власники бездокової техніки себе так безвідповідально ведуть; власне, як і власники евроблях. Суть одна і та ж", "Вони один одного варті.що мотоцикл.що інкасатор", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", 2 квітня на Одеській трасі під Києвом мотоцикліст потрапив в серйозну ДТП, внаслідок чого був госпіталізований до реанімації у важкому стані.