RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Києві банда злодіїв напала на вагітну жінку: опубліковано відео

15 червня в столиці на вагітну жінку напали злодії ромської національності та витягнули з її сумки особисті речі.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Подія сталася на зупинці трамвая "Національний Авіаційний університет".

"При виході з трамвая жінку оточили група із 7 людей ромської національності та витягнули з сумки зарядний пристрій (powerbank), після чого жінка почала кричати. Жінка сказала, що викличе поліцію, після чого пристрій їй віддали. Жінка викликала поліцію і в той же час тримала одну із порушниць за футболку (всі інші швидко втекли, окрім чоловіка 40 років). Цей чоловік сильно штовхнув вагітну у плече", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали зловмисників поблизу Індустріального мосту. Через 3 хв із вагітною жінкою зв'язалися патрульні та попросили приїхати на місце затримання та вказати хто саме це був.

Постраждала зателефонувала своєму чоловіку і вони разом попрямували до місця затримання, де було упізнано злодіїв. Вже у відділку жінка написала заяву.

"З ромів було взято пояснення. Після деякої нетривалої паперової волокіти всіх ромів було відпущено. Ніби відкрито кримінальне провадження. Як відомо, роми приїхали з Берегово (Закарпатська область)", - підсумували у "Київ Оперативний".

Як повідомляв "Апостроф", у Києві на залізничному вокзалі група звичайних громадян затримала злочинне угрупування, яке обкрадало пасажирів.