RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Київ накрила нова хвиля мінувань: що постраждало цього разу

У понеділок, 24 червня, Київ накрила нова хвиля мінувань - правоохоронці перевіряють інформацію про наявність вибухівки в школах, пологових будинках та торгових центрах, при тому, що раніше в столиці "замінували" всі дитячі садки.

Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на коментар управління столичної поліції.

За словами правоохоронців, на електронну пошту департаменту патрульної поліції надійшло повідомлення про замінування всіх об'єктів столиці.

"У повідомленні говориться, що заміновані всі пологові будинки, навчальні заклади та торгові центри. Описано лише торгові центри. Там їх близько півтора десятка найменувань", - заявили у відомстві, уточнивши, що зобов'язані провести перевірку всіх об'єктів.

Так, не виключено, що для здійснення оперативних дій будуть залучені додаткові сили.

За даними спільноти "Київ оперативний", невідомі повідомили про замінування ТРЦ: SkyMall, "Глобус", "Україна", Lavina, "Гулівер", "Арт Молл", "Проспект", "Район", "Караван", "Магеллан" , "Квадрат Нео", "Ретровіль", "Метрополіс".

Крім того, буде перевірено інформацію про замінування продуктових супермаркетів "Ашан", "АТБ", "Сільпо", "Терра", ІКЕА, "Епіцентр".

Як повідомляв "Апостроф", 17 червня на пошту Держслужби з надзвичайних ситуацій надійшов лист, в якому говорилося про мінування в Києві чергової серії важливих об'єктів.

Раніше в київську поліцію подзвонив невідомий і повідомив, що заміновано Володимирський Кафедральний собор.