RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві п'яний відкрив вогонь на пішохідному переході: опубліковані фото

В Оболонському районі столиці п'яний порушник відкрив стрілянину на дорозі і травмував пішохода.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався на вулиці Автозаводська. У правоохоронну службу звернувся 56-річний киянин. Він розповів, що їхав на велосипеді і зупинився на світлофорі, як раптом в нього вистрілив невідомий. Постраждалого госпіталізували в медичний заклад з діагнозом вогнепальне поранення передпліччя.

Поліція почала пошуки злочинця і незабаром затримала його. Ним виявився 41-річний уродженець Київської області. Зловмисник з явними ознаками алкогольного сп'яніння вів себе агресивно. При поверхневому огляді правоохоронці виявили у нього предмет, схожий на пістолет для відстрілу гумових куль. Зараз вилучений предмет спрямований на проведення експертизи.

Порушника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Курську (РФ) представник місцевої поліції влаштував стрілянину, коли діти потрапили м'ячем у його службове авто.