RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Звіряче вбивство хлопчика в Києві: моторошні подробиці і фото підозрюваного

Під час візиту поліцейських до підозрюваного у вбивстві 9-річного Захара Черевка, він сильно нервував і поводився підозріло.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Коли поліцейські прийшли на адресу проживання киянина, той поводився нервово, плутався в свідченнях. Чоловіка доставили в Дарницьке управління поліції, а в цей час на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що в озері Вирлиця рибалки виявили тіло дитини, за описом схожого на зниклого хлопчика", - йдеться в повідомленні поліції.

Уточнюється, що на тілі дитини експерти виявили численні колото-різані рани і травми черепа. На березі було заховано сорочку загиблого і його блокнот. Також водолази дістали з дна озера предмети, схожі на ніж і молоток.

Чоловікові, який підозрюється в скоєнні цього тяжкого злочину, інкримінується п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини). Йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що підозрюваним у вбивстві 9-річного Захара Черевка виявився його рідний брат.