RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

​У Києві поліція силою затримана водія, який наїхав на патрульного

30 червня в Дарницькому районі столиці порушник правил дорожнього руху на BMW 535i, тікаючи від правоохоронців, травмував одного з них.

Про це повідомляє "Інформатор".

Так, 26-річний водій порушив правила дорожнього руху. На Дніпровській набережній автомобіль на великій швидкості промчав повз пішохідного переходу на жовтий сигнал світлофора.

Побачивши порушення, екіпаж поліції зупинив порушника на вулиці Анни Ахматової. Але водій відмовився спілкуватися з правоохоронцями і різко почав рух, наїхавши заднім колесом на ногу патрульному.

Зупинити BMW знову вдалося лише після попередження про застосування зброї, так як водій своїми маневрами створював небезпеку здоров'ю інших учасників руху.

Після того як патрульні заблокували порушника, він закрився в салоні і відмовився залишати автомобіль. На місце прибули ще кілька екіпажів і силою дістали чоловіка з салону. В результаті наїзду у поліцейського зафіксували забій пальця на правій нозі, йому знадобилася допомога медиків. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Як повідомляв "Апостроф", 29 червня в Солом'янському районі столиці чоловік, стоячи в дорожній пробці, почав стріляти по сусідніх авто.