RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Скоро почнуть масово відстрілювати: в мережі емоційно розповіли, як "працює" поліція в Києві

В Оболонському районі столиці стався небезпечний інцидент з п'яною компанією, яка гуляла біля житлової багатоповерхівки.

Про це повідомляє користувач мережі Вікторія Плотнікова в Facebook.

"Вчора вночі у мене під вікнами п'яна компанія, як зазвичай слухала музику, бухала, матюкалася і била пивні пляшки, а потім кинули пляшку (синю, судячи по осколках) нам у вікно на третій поверх", - написала місцева мешканка.

Вона також зазначила, що компанія збиралася біля їхнього будинку і в минулому році, проте рідше. Зараз же "озвіріли від безкарності", збираючись щовечора.

"Дістали жителів і нашого будинку і сусіднього, їх ганяли чоловіки, викликали поліцію, бабки кричали з балкона - "замовкніть, вимкніть музику", мамашки виходили і ввічливо просили. Все марно", - уточнила Вікторія.

Дівчина підкреслила, що поліція в даному випадку не діє. Правоохоронці прибули на виклик і прийняли заяву. Але до цього моменту компанія вже розбіглася, коли хулігани розбили вікно. Поліцейські, за словами місцевої мешканки, розвели руками і відзвітували, що патрульна машина їздить там кожен день Також поліцейські пояснили, що район неблагополучний і вони про це знають.

"Ну, якщо б ви особисто знали когось з них, або бачили, хто саме кинув пляшку, тоді так. А так нічого", - процитувала слова поліції Вікторія.

Також вона звернулася до правоохоронців з попередженням: "Ви чекаєте коли масово відстрілювати почнуть ці бидло-компанії? Нещодавно ж був на Оболоні такий випадок, коли з травмата чоловік по гучній компанії стріляв. Ваші патрульні вони взагалі з машини пробували виходити і ніжками щовечора ходити по дворах, проводити бесіди, штрафувати, застосовувати спецзасоби? Тут адмінпорушень вагон + хуліганка. Ваша ж бездіяльність і створює гетто".

Як повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 5 липня, в центрі Києва п'яні чоловіки влаштували бійку і стрілянину через дівчину.