RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Резонансна смерть 20-річного хлопця в Києві: нові подробиці трагедії

20-річний хлопець, який зник під час музичного фестивалю Atlas Weekend в Києві і був знайдений повішеним, ніколи не промовлявся про суїцид.

Про це повідомляє ТСН.

"Коли я з ним зідзвонювалися в останній раз, о 6:00 годині вечора, він сказав, що заїде, планує заїхати додому", - каже дівчина загиблого. "Не зловживав алкоголем, не був гулящим, не зникав на довгий час. Це вперше", - пояснює брат Вадима Сергій Онищенко.

Коли хлопець востаннє набрав батьків, то сказав, що разом з друзями вирушив на музичний фестиваль. "Після 10:00 годині телефон був вимкнений, але потім включений, цілий день телефон був включений. Але на дзвінки не відповідав", - розповіла виданню мати хлопця Наталія Онищенко.

Дивно й те, що споруда, де знайшли тіло хлопця, розташована в урядовому кварталі, має особисту охорону на вході, є консьєрж, а на в'їзді - шлагбаум. Так просто туди зайти не вдасться.

"Він весь зелений - враження, що десь був на дні ... І по всьому тілу синці", - розповів двоюрідний брат загиблого Олександр Онищук, який бачив тіло хлопця в морзі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 14 липня, в Дарницькому районі Києва жінка повернулася додому і виявила свого сина повішеним.