RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Жорстоке вбивство жінки в Києві: з'явилися нові подробиці

У четвер, 18 липня, в Києві в одній з квартир знайшли тіло 52-річної жінки зі слідами насильницької смерті.

Про це повідомляє ТСН.

Тіло виявили колеги, які хвилювалися, що співробітниця не вийшла на роботу. На місце викликали правоохоронців, а пізніше приїхали і родичі загиблої. Зокрема, дізнавшись про трагедію на місце приїхала тітка вбитої Людмили - Марія. Однак в квартиру її не пустили, так як тривають слідчі дії.

Марія розповіла, що півтора роки тому від хвороби помер чоловік Людмили, вона жила сама, дочка з онучкою живуть в Москві. В особисте життя племінниці тітка ніколи не втручалася, але знає, що кілька тижнів тому через інтернет Люда познайомилася з якимось Олегом з Дніпра, який на десять років молодший за неї.

"Він приїхав до неї на день народження. Ось 10 числа він був. Він говорив, що він служив в АТО, що він сирота, мати померла, а батько чи вбили, або повісився. Гроші у неї були, тому що дочка приїжджала привезла долари на пам'ятник. І у неї ще якась копійка була там, у неї було, що брати", - зазначила родичка загиблої.

Нового знайомого Люди бачив її 80-річний батько, але нічого підозрілого в чоловікові не помітив.

"На іменини я приїхав привітати, і він вдома був, квіти, привітав її. Любов така була, обнімалися, цілувалися", - розповів Віктор Хоменко.

Людмила продавала одяг на ринку неподалік від будинку. Коли не з`явилася на роботу, колеги запідозрили недобре. Її телефон також не відповідав. Знайшли її вдома на балконі в калюжі крові, поруч був розбитий стілець. Крики і глухі звуки на балконі позаминулої ночі чула сусідка.

"Чоловік щось сильно лаявся, такий тупий звук був десь після першої години ночі", - розповіла вона.

Олега, з яким Людмила познайомилася в інтернеті і жила разом останнім часом, затримали на Дарницькому залізничному вокзалі. Чоловік зізнався правоохоронцям, що між ним і убитою нібито сталася сварка.

"В ході розпивання спиртних напоїв на кухні у них виникла сварка, після чого вона переросла в бійку. Жінка почала кидатися на нього з ножем, йому довелося, щоб вгамувати, нанести кілька ударів, зв'язати руки. У жінки черепно-мозкова травма, травма грудної клітини, травма живота", - переказали версію затриманого в поліції.

Слідчі порушили кримінальне виробництво за статтею про умисне вбивство і призначили ряд експертиз. Правоохоронці чекають результатів розтину тіла, щоб остаточно встановити причину смерті.

Нагадаємо, в місті Ірпінь Київської області ледь не сталася страшна трагедія: 19-річний хлопець стріляв в молоду пару. На щастя, потерпілі змогли вижити.

Як повідомляв "Апостроф", молода людина, яка стріляла в молоду пару в Ірпені, вбив себе в поліцейській дільниці.