RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Києві по-крупному пограбували відомого журналіста: фото

У Києві пограбували відомого журналіста "Громадського" Богдана Кутєпова: злочинці витягли з його автомобіля ноутбук, камери, мікрофони і диктофон.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вкрали всю знімальну техніку. В день виборів 21 липня, поки я стрімив на мосту Кличка, вимкнули сигналізацію і витягли з багажника машини ноутбук, камеру, мікрофони, диктофон. Я спочатку сподівався на якісь результати по гарячих слідах, адже машину було припарковано на розі Трьохсвятительської і Костьольній. Це прямо за майбутнім Офісом президента (Українським Домом), в зоні дії не менше двох камер спостереження. Ще з десяток камер в радіусі 200 метрів, щоб простежити, звідки прийшли і куди після злочину пішли злодії. Безумовно профессионали: взяли з паспорта заначку 200 гривень і з гаманця 500 гривень, а документи і гаманець залишили. Сам рюкзак залишили, тільки випотрошили", - поділився він.

Тепер журналіст повинен телеканалу 150-170 тисяч гривень.

"На викрадених картках пам'яті в диктофоні і фотокамері - зйомка в квартирі одного діючого народного депутата, якого я навіть тегати тут поки не буду. Тому що він і так другий раз знімався для фільму. А тепер доведеться повідомити, що треба буде зніматися в третій раз, тому що його напівінтимні відео зараз у якихось медвежатників", - уточнив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві скоєно напад на журналіста.