RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У центрі Києва на вихідні перекриють ряд вулиць: список

27-28 липня в Києві відбудуться святкування річниці Хрещення Київської Русі, в зв'язку з цим заходи безпеки в столиці будуть посилені.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

"У рамках відзначення 1031-річчя Хрещення Русі-України, до 15 тисяч вірян, які прибудуть завтра до столиці з різних регіонів України, пройдуть центральними вулицями міста. З метою належного забезпечення безпеки гостей і мешканців Києва будуть посилені заходи безпеки", - підкреслив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

У зв'язку зі святкуваннями в Києві буде обмежено рух транспорту. Зокрема, перекрито рух буде на наступних вулицях:

27 липня з 06:00 до 16:30 – на вул. Трьохсвятительській (від площі Михайлівської до Європейської), вул. Хрещатик (від вул. Михайлівської до Європейської площі), Володимирському узвозі (від Поштової площі до Європейської площі), Парковій дорозі (від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського), вул. Михайла Грушевського, вул. Івана Мазепи (від Арсенальної площі до площі Слави), вул. Лаврській (від площі Слави до вул. Цитадельної);

28 липня з 11:00 до 13:30 – Володимирським проїздом (на відрізку від Софійської площі до Михайлівської площі).

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в минулому році через святкування Хрещення Русі в Києві утворилися величезні пробки .